lauantai 25. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen viikko Espanjassa

Ensimmäinen viikko Espanjassa alkaa olla lopuillaan ja olen ehtinyt jo rakastua tähän maahan. Ihmiset ovat ystävällisiä, ruoka hyvää ja halpaa ja vaikka jonkin asteinen kielimuuri onkin, olemme saaneet hommat toimimaan. Työt aloitin keskiviikkona ja olen päässyt työstämään jo mustekalaa, katkarapuja ja etanoita, vain muutamia mainitakseni. Työpäivät ovat 8-16 ja välissä yhden aikaan on noin puolen tunnin ruokatauko. Työ on siis aika raskasta mutta inspiroituneella asenteella mennään!

Nettiä en ole saanut toimimaan kannettavalla tietokoneellani ja kännykällä blogin päivittäminen on aika työlästä. Siksi tämä ensimmäinen päivitys jää vähän lyhyeksi, eilen jo kirjoitin pitkän sepustuksen joka katosi bittiavaruuteen Bloggerin kaatuessa. Tulen kuitenkin pian kirjoittamaan  mm. paikallisesta ruokakulttuurista ja selkeistä eroista Suomen ja Espanjan välillä. Nyt kuitenkin nautin paikallisessa kahvilassa pizzan ja rentoudun vapaapäivän kunniaksi. Namnam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti